Samtalerne
Samtalerne tager altid udgangspunkt i dine vanskeligheder her-og-nu.

Du vil opleve, at vi arbejder aktivt og fokuseret for at du kan få det ønskede udbytte af forløbet. Du kommer med andre ord ikke til at tale med dig selv.
Med afsæt i vores viden om psykologiske mekanismer viser vi dig de automatiske reaktionsmønstre, som er med til at fastholde dig uden at du nødvendigvis selv er bevidst om det.

Vi udfordrer dig og holder fokus, guider dig igennem processen og støtter op, hvis det bliver svært.
I fællesskab holder vi øje med, at sessionerne hjælper dig specifikt i forhold til det problem du gerne vil gøre noget ved. Vores ambition er ikke (kun), at det er rart og hyggeligt at komme hos os, men at terapien virker! Helst fra allerførste gang.

Metoder
ISTDP: Vores foretrukne metode til terapi med voksne er ISTDP (dynamisk korttidsterapi), som har videnskabelig dokumenteret effekt ved behandling af en lang række tilstande heriblandt mange forskellige former for angst og stress. I 2016 blev metoden anbefalet af Sundhedsstyrelsen til behandling af depression. Læs mere på www.istdp.dk.

En af vores klienter har beskrevet sin oplevelse af metoden sådan:

“Allerede første gang havde jeg fornemmelsen af, at psykologen fuldstændigt læste mig i løbet af nogle få minutter. I hendes terapi får jeg ikke lov til at slippe afsted med med de automatiske reaktioner og antagelser som former min måde at håndtere mine omgivelser på. Med intellekt og varme bliver jeg udfordret og psykologen giver mig redskaber til at identificere mine følelser (vrede, sorg, angst etc.), mærke hvordan de manifesterer sig i kroppen, give dem plads og håndtere dem på en hensigtsmæssig måde. Det er nogle gange hårdt, men det er effektivt. “

EMDR: Vores foretrukne metode til at arbejde terapeutisk med børn er EMDR. Det er en terapiform, der hjælper med at mindske ubehag og symptomer, som kan forstyrre i dagligdagen, hvis du har ubehagelige oplevelser, der følger med fra fortiden. Ubehaget og symptomerne i hverdagen kan være i form af påtrængende tanker, angst, forstyrrende indre billeder om oplevelsen, mareridt eller overvældende følelser af vrede, skyld og tristhed. Du kan læse mere om metoden under menupunktet “Cathrine Kaltoft” – hun er nemlig bedst til at arbejde med børn.

Forløbet
Vi anbefaler, at vi starter med en samtale af lidt længere varighed, f.eks. 2 timer. Her finder vi i fællesskab ud af, hvad der er omdrejningspunktet for det problem du ønsker hjælp til.

Hvis du herefter beslutter at påbegynde et forløb, kan vi anbefale, at der i starten ikke går for længe imellem samtalerne. Dog tilpasses forløbet altid efter dine muligheder og behov.


Kontakt os allerede i dag og hør mere:
T: +45 21 22 12 08
E: psykolog.nynne@gmail.com

Læs også: Det siger andre
Læs også: Pris og vilkår