Her kan du læse udtalelser fra andre, der har været i forløb hos os.

“Jeg tøver ikke et sekund med at sige, at det er psykologens fortjeneste, at min kæreste og jeg er sammen i dag, og har det bedre end nogensinde. Hendes empatiske, direkte og super professionelle tilgang (…) har gjort en fuldstændig uvurderlig forskel. På samme måde kan jeg sige, at hendes arbejde med mig personligt, har gjort en livsforandrende forskel.” (Mand, 2021) 

“Jeg har talt med flere terapeuter og en psykolog og ingen af dem forstod, hvad det var jeg havde brug for. Du så det med det samme og var ikke bange. Tak.” (Kvinde, 2021)

“Vores forløb har givet os en meget større bevidsthed om vores udfordringer (…) som er opnået ved den helt særlige menneskelige varme, forståelse, respekt, tryghed og tillid som psykologen skabte gang på gang. Vi kan klart anbefale jeres fremragende ekspertise.” (Par, 2021)

“For H……! Du er hård, men kærlig. Tak for dig og din ekspertise. Kærlig hilsen os.” (Par, 2020)

“Da jeg mødte psykologen havde jeg det FINT. Men retrospektivt var jeg en udtørret rosin: Jeg var bange for at føle for meget, bange for at føle forkert og bange for at være svag. Så sad jeg bare dér og vogtede over mig selv, mens jeg tørrede mere og mere ind – klarede ærterne, men holdt mig fra al saften og kraften. Nu har jeg kastet mig ud i livet igen; jeg tør og jeg har Lyst!” (Kvinde, 2019)

“For the first time I feel that a therapist genuinely cares to help me, and that makes the most powerful part of our sessions. By challenging me to go to some really painfull places in my mind, you make me heal, strengthen and focus to the important things in life.” (Mand, 2019)

“Tak for dig. Du har været med til at ændre mit liv. Det er ret vildt – men det er rigtigt.” (Kvinde, 2016)

“Da jeg skulle skrive evalueringen trak det tårer og det gør det også nu, hvilket er et tegn på hvor meget forløbet har betydet. Jeg er meget taknemmelig over de samtaler vi har haft og jeg savner dem meget.” (Mand, 2013)

“Jeg har været rigtig glad for det forløb jeg har haft og det har absolut betydet, at jeg fik brudt en rigtig ond kurve i sommers og nu er på vej til at blive den stærke kvinde som jeg selv ser mig som. TAK FOR DET!!” (Kvinde, 2015)

“Det har rykket – hver gang. Jeg er ikke gået fra en samtale uden, at det har kunnet mærkes i kroppen.” (Mand, 2016)

“Jeg har gået til forskellige psykologer i løbet af de sidste 15 år, men det er først hos jer, at jeg føler, at terapi gør en markant forskel i mit liv – både på kort og længere sigt. I min terapi får jeg ryddet op i fortiden og samtidig har hun betydet, at jeg nu er i gang med opbygge stærkere relationer med mine nærmeste.” (Kvinde, 2017)

“Du har udfordret mig, og fået mig ud af min egen fastlåshed, og ja, til tider følte jeg mig presset af dine spørgsmål, men aldrig mere end at jeg bagefter kunne se, at det netop var det, der skulle til for at få mig videre.” (Kvinde, 2016)

“Psykologen er altid nærværende og engageret i vores sessioner. Hun skaber et rum hvor det forventes, at jeg arbejder med mig selv og resultatet er, at jeg altid går derfra med ny vigtig viden og nye redskaber jeg kan bruge i min dagligdag. Hun er guld værd.” (Kvinde, 2017)

“Jeg var utrolig glad for at gå hos dig, det rykkede virkelig for mig. Det har været utroligt anvendeligt, at du ofte kom med så konkrete udmeldinger og feedback. Jeg fik ikke lov til bare at sidde og analysere mig selv, som jeg jo allerede havde gjort hver nat i månedsvis.” (Kvinde, 2013)

“Jeg oplevede dig som værende nærværende, oprigtig interesseret, rummelig, stærk, tillidsvækkende, viste dine grænser og var hurtig til at tune ind på, hvad jeg havde brug for. Jeg har været hos talrige psykologer; du kan noget helt særligt i kraft af et højt fagligt niveau og dit gode væsen! Tak :)” (Kvinde, 2013)

Vil du vide mere om, hvad jeg kan tilbyde dig?
Book en samtale hos mig eller ring, hvis du har tvivl eller spørgsmål.
T: +45 21 22 12 08
E: psykolog.nynne@gmail.com

Læs også: Om mig